Jaa raportti helposti raporttilinkin avulla

Sisältyy Pro- ja Enterprise - lisensseihin.

Jaettavat raporttilinkit

Raportteja voi jakaa linkkinä haluamallesi yleisölle. Raporttiin voi tehdä joko julkisen linkin tai henkilökohtaisen linkin. Julkinen raporttilinkki avautuu kaikille linkin haltijoille. Henkilökohtainen raporttilinkki lähetetään ZEFistä sähköpostilla henkilölle ja vain tämä henkilö pääsee näkemään kyseistä raporttia.

Linkistä avautuva raportti on interaktiivinen, eli myös sitä kautta raporttia katsova voi tehdä haluamiaan rajauksia ja vertailuja. Tässä yksi esimerkki interaktiivisesta jaetusta raportista.

Henkilökohtainen raporttilinkki (Private share)

Lähettäessäsi henkilökohtaista raporttilinkkiä otathan huomioon, että vastaanottaja näkee kaiken datan lähettämästäsi raporttinäkymästä. Henkilökohtainen linkki ei siten piilota vastaajan taustatietoja, yhteystietoja tai avoimia kommetteja kuten julkisessa jakolinkissä. Henkilökohtaista linkkiä käytetään esimerkiksi siihen, kun halutaan jakaa koko raportti, tai luoda ja jakaa rajattu näkymä esimerkiksi tiimien esimiehille tai johtoryhmälle.

Saat jaettua haluamasi raportin yksityisesti seuraavasti:

• Klikkaa raporttinäkymän oikeasta yläkulmasta Jaa -nappia (Share), jolloin avautuu uusi Yksityinen jako -näkymä (Private share)
  • Lisää henkilöiden sähköpostit, joille haluat kyseisen raportin jakaa ja kirjoita halutessasi viesti raportin vastaanottajille.

Live -nappi tässä näkymässä tarkoittaa sitä, että halutessasi raporttilinkkiin päivittyy livenä myös kyselyyn myöhemmin tulevat vastaukset. Mikäli siis kyselyyn tulee lisää vastaajia jotka täyttävät tämän jaettavan raportin ehdot, niin näiden vastaajien vastaukset näkyvät myös tämän jaetun raporttilinkin kautta.

Julkinen raporttilinkki (Public share)

Julkisesta raporttilinkistä on piilotettu kaikki vapaat tekstipalautteet, vastaajien mahdolliset taustatiedot sekä kaikki vastaajien henkilötiedot.

Saat jaettua haluamasi raportin julkisella raporttilinkillä seuraavasti:

• Klikkaa raporttinäkymän oikeasta yläkulmasta Jaa -nappia (Share) jolloin avautuu yllä oleva näkymä
  • Valitse Julkinen jako (Public share) ja tämän alta Luo julkinen jakolinkki (Get public shareable link).
  • Jaettava linkki tulee näkyviin ja voit välittää sen toivotuille osapuolille
Huom! Julkinen linkki avautuu kenellä tahansa linkin omistavalla taholla joten huomioi se hyödyntäessäsi ja välittäessäsi julkista linkkiä.