Hubspot-integraatio

Integraation avulla voit synkronoida yhteystiedot Zeffin ja HubSpotin välillä. Integraatio takaa, että kontaktisi ovat aina ajan tasalla ja saat kyselyillä kerätyn tiedon saumattomasti mukaan asiakkuuksien hallintaan.

Valitse, mitkä listat haluat synkronoida Zeffin ja Hubspotin välillä. Näet kaikki Zeffiin luomasi listat ja kaikki Hubspot-integraation kautta tulevat aktiiviset ja staattiset listat. Voit luoda myös uuden listan, jos sopivaa listaa ei ole käytettävissä.

Listavalinnan alapuolella on kontaktitiedot-kenttä. Valitse, mitkä kontaktitiedot vastaavat toisiaan. Oletusarvona on, että vähintään sähköpostiosoitteet synkronoidaan valitsemiesi listojen välillä. Voit lisäksi valita, mitä muita tietoja haluat synkronoida (esim. puhelinnumero, asiakasryhmä, tuote, asiakasprofiili, alue, yhteyshenkilö, ..).

HubSpotin ja Zeffin välillä tehdyn integraation avulla pidät haluamasi kontaktilistat synkronoituina. Voit valita, mitä tehdään tilanteissa, joissa kontaktitiedot tietyssä kentässä (esim. puhelinnumero) eroavat toisistaan:
  • Jos valitset ”Käytä HubSpot-arvoja”, HubSpot-tiedoissa tehdyt kontaktitietojen muutokset muuttavat Zeffissä olevia arvoja.
  • Jos valitset ”Käytä Zeffi-arvoja”, Zeffi-tiedoissa tehdyt kontaktitietojen muutokset muuttavat HubSpot:issa olevia arvoja.
  • Jos valitset ”Älä päivitä kenttiä”, muutoksia ei tehdä, mikäli järjestelmissä olevissa tiedoissa on eroja.

Valitse "Tallenna ja synkronoi" ja integraatio on valmis. Huomaathan, että voit koska vain katkaista integraation, jos haluat kytkeä sen väliaikaisesti pois käytöstä. Integraation voi myös kokonaan poistaa, kun niille ei enää ole tarvetta.

Vinkkejä:

• Kerää Zeffin jatkuvalla pulssikyselyllä ajantasainen tieto esimerkiksi NPS-luvusta. Tieto on jatkuvasti ajan tasalla myös asiakkuudenhallintaan käyttämässäsi ohjelmassa.
  • Huomaathan, että tuotavien tietojen määrä voi olla suurikin ja voit hyödyntää tuotuja tietoja Zeffin raportoinnissa.
  • Huomaathan, että on mahdollista integroida myös järjestelmiä, joita ei näy listassa (ota yhteys Zeffiin tai lue lisää rajapintakuvauksesta https://developer.zef.fi/fi/api/).