Polutukset

Polutuksen avulla valitset ehdot, joiden perusteella tietty kysymys tai kysymysryhmä näytetään vastaajille. Voit luoda erillisiä kyselypolkuja, kun osa kysymyksistä koskee vain tiettyä vastaajaryhmää. Voit valita myös useita ehtoja poluttamisen perusteeksi. Silloin jokaisen ehdon pitää täyttyä, jotta polutettu kysymys tai kysymysryhmä näytetään.

Vinkkejä: Huomaathan, että niiden kysymysten, joiden perusteella teet polutuksen, täytyy olla ennen polutettavaa kysymystä. Voit poluttaa minkä tahansa kysymystyypin perusteella. Voit käyttää polutusta esimerkiksi lisäkysymysten kysymiseen, kun vastaaja on kertonut haluavansa lisäpalvelua tai tarkentavien kysymysten kysymiseen, kun vastaaja on antanut erityisen hyvän palautteen (”Kiitoksia, annoit meille hyvän arvosanan! Mikä sinua erityisesti ilahdutti palvelussamme?”.

Usein polutusta käytetään myös esim. Osastokohtaisten kysymysten liittämiseen yleisempään henkilöstökyselyyn tai tuoteryhmäkohtaisten lisäkysymysten asettamiseen asiakaskyselyyn. Annamme mielellämme lisävinkkejä polutukseen, otahan yhteyttä Zeffin porukkaan!