Logon lisääminen kyselyyn

Mene kohtaan: Logo koneelta tai Logo tyylisiepparin avulla

Logo on mahdollista lisätä kyselyn aloitussivulle. Voit ladata logon suoraan omalta koneeltasi tai kokeilla tyylisiepparin löydöksiä syöttämällä organisaation nettiosoitteen Ulkoasu-välilehdellä olevaan url-kenttään tai WWW-välilehdellä ollessasi muokkaamassa logoa.

Logon lataaminen koneelta

1. Mene Ulkoasu-välilehdellä kohtaan Logo

2. Klikkaa kuvaketta ja paina Click to edit logo

3. Paina harmaana näkyvää kuva-kuvaketta

4. Valitse logo koneeltasi ja valitse logo lopuksi käyttöösi

Logon lisääminen tyylisiepparin avulla

1. Mene Ulkoasu-välilehdellä kohtaan Logo

2. Klikkaa kuvaketta ja paina Click to edit logo

3. Mene WWW-välilehdelle

4. Syötä organisaatiosi nettiosoite. Jos olet syöttänyt nettiosoitteen jo Ulkoasu-välilehdellä löytyy tyylisiepparin löydökset suoraan

4. Valitse haluamasi tiedosto (tai mene Lataa-välilehdelle ja lataa logo koneeltasi)

Klikkaa tästä ja lue miten pystyt muokkaamaan kyselyn visuaalista ilmettä kokonaisuudessaan