Kyselyn kopiointi

Voit luoda helposti kopion jo aiemmin luodusta kyselystäsi. Kopio sisältää kyselyn kaikki asetukset ja sisällön, mutta ei kuitenkaan mitään kerättyä dataa kopioidusta kyselystä.

Näin teet kopion kyselystä

1. Mene Kyselyt-välilehdelle ja laita hiiri haluamasi kyselyn päälle (älä klikkaa kyselyä)

2. Paina oikean kulman kolmea pistettä

3. Paina Monista

4. Nyt löydät kopion Kyselyt-välilehdeltä samalla nimellä, mutta etuliitteellä Copy of. Klikkaamalla kyselyä pääset uudelleen nimeämään kyselyn.