Kysymysten polutus

Vastausten perusteella on mahdollista määrittää mihin kysymykseen vastaaja siirtyy vastatessaan tietyllä tavalla.

Esimerkiksi olet määritellyt kysymyksen jossa kysytään lempiväriä, jos vastaaja vastaa sininen, hän siirtyy hänelle määriteltyihin kysymyksiin ja mikäli hän vastaa punainen, hän siirtyy eri kysymyksiin kun vastatessaan sininen.

Valitse vaihtoehtokysymys ja kirjoita haluamasi vastausvaihtoehdot.

Ensimmäinen kysymys näkyy aina kaikille vastaajille.

Tämän jälkeen voit siirtyä määrittämään seuraavaa kysymystä ja halutessasi tämä kysymys voi olla ainoastaan vastaajille jotka vastaavat ensimmäiseen kysymykseen punainen.

Vastausten eri vaihtoehdot on hyvä määrittää omiin ryhmiinsä, voit luoda uuden ryhmän add group kohdasta.

Mikäli haluat määrittää tämän henkilöille jotka ovat vastanneet punainen, valitse "Näytä tämä kysymys jos..."

Valitse seuraavaksi kysymys ja vastaus jonka jälkeen vastaaja siirtyy kyseiseen kysymykseen.

Esimerkkitapauksessa valitaan 1. kysymys ja valitaan vaihtoehto punainen.