Kysymysten polutus

Voit poluttaa kysymysryhmiä tai yksittäisiä kysymyksiä näkymään aiempien kyselyvastausten perusteella. Valitse kysymyksen kohdalla kolmea pistettä ja "Näytä tämä kysymys jos...". Aseta haluamasi ehdot, joilla tämä kysymys(/-ryhmä) näytetään vastaajille. Valittuasi ehdot klikkaa "Sulje polutukset".

Vinkkejä: Voit esimerkiksi näyttää esimiestyötä koskevat kysymykset vain työntekijöille tai tiettyä toimipistettä koskevat kysymykset toimipisteen lähellä oleville vastaajille. Tai voit kysyä NPS-kysymyksen arvostelijoilta, miksi he eivät suosittelisi organisaatiota.