Leijuva upotus

Luo leijuva upotus eli pop up -ikkuna, kun haluat liittää kyselyn verkkosivullesi. Valitse leijuva upotus, kun haluat tavoittaa tietyn verkkosivun kävijät ja liittää kyselyn sivun etualalle avautuvaan ikkunaan. Voit säätää viivettä, jonka jälkeen leijuva upotus tulee näkyviin. Sinun on mahdollista muuttaa leijuvan upotuksen avaavana painikkeena käytettävää kuvaa ja voit myös lisätä aihetunnisteita, joita voit hyödyntää raportoinnissa.

Kun olet muokannut leijuvan upotuksen asetukset mieleisiksi, valitse Tallenna/Luo avain. Kopioi leijuvan upotuksen avain halutun verkkosivun lähdekoodiin. Tarkemmat ohjeet löydät kohdasta ”Miten tämä toimii” tai oheisen linkin kautta: https://developer.zef.fi/embedding/#popup