Esteettömyystila

Esteettömyystila tukee niiden vastaajien vastaamista, jotka hyötyvät siitä, että verkkosisältö on tehty helpommin saavutettavaksi. Valitse ”Näytä esteettömyystila” -palkki, mikäli haluat korostaa saavutettavan vastamisen mahdollisuutta vastaajille. Jokainen kysely on lähtökohtaisesti esteetön (saavutettava) - vaikka et erityisesti korostaisikaan esteettömyyttä, vastaaja voi tästä huolimatta siirtyä esteettömään vastaustilaan vastaajanäkymän oikean laidan logopainikkeen takaa avautuvasta näkymästä.

Huom! Euroopan unionin saavutettavuusdirektiivin mukaisesti erityisesti julkisen hallinnon verkkosivujen tulee olla saavutettavia. Lisätietoja saavutettavuudesta on saatavilla esimerkiksi AVI:sta