Jakolinkki

Jakolinkillä voit kutsua vastaajia kyselyysi. Linkki on kaikille sama eli se ei yksilöi vastaajia. Voit luoda monia linkkejä samaan kyselyyn.

Vinkkejä:

-Luo kyselyt eri kutsukanavia varten, esim. Jokaiselle sosiaalisen median kanavalle omansa tai intranetiin ja verkkosivuille erilliset linkit. Voit luoda myös tiimi- tai aluekohtaisia linkkejä.

-Jos haluat yksilöidä vastaajat tai muistuttaa niitä vastaajia, jotka eivät ole vielä vastanneet, valitse jakolinkin sijasta sähköposti- tai SMS-kutsu.