Anna kollegalle käyttöoikeudet kyselyysi

Voit jakaa kyselyn kollegallesi, jos kollegallasi on jo tunnukset ZEF-kyselytyökalussa samassa organisaatiossa kuin sinullakin. Voit antaa kollegalle joko katselu- tai muokkausoikeudet valitsemaasi kyselyyn.

Näin annat käyttöoikeudet

1. Klikkaa Kyselyt-välilehdellä haluamaasi kyselyä, johon haluat antaa oikeudet.

2. Klikkaa seuraavaksi Asetukset oikeasta yläkulmasta.

3. Jaa kysely kollegallesi etsimällä hänet kohdassa Lisää Ihmisiä. Valitse listalta haluttu kollega.

4. Anna hänelle oikeudet joko katsella tai muokata kyselyä (Lue lisää eri oikeuksista alempaa).

Na_ytto_kuva_2019-01-04_kello_14.19.02

Eri käyttöoikeudet

Tarkasteluoikeudet

Kollega, jolla on oikeus tarkastella kyselyä, voi esikatsella kyselyä ja jakaa vastaajille kyselyn linkin tai sähköpostin kautta. Hän saa myös oikeuden tarkastella kyselyn analysointi-puolta. Näillä oikeuksilla kollega ei pysty kuitenkaan muokkaamaan tekemääsi kyselyä.

Muokkausoikeudet

Muokkausoikeuksilla työkaveri voi nähdä, muokata, lähettää kutsuviestejä sekä nähdä kyselyn tuloksia. Tämä sopii hyvin jos haluat toteuttaa kyselyn yhteistyössä kollegasi kanssa. Muutoksenne tallentuvat automaattisesti ja molemmat pystyvät näkemään toisen tekemät muutokset heti.

Omistusoikeudet

Voit antaa toiselle käyttäjälle omistusoikeudet kyselyyn. Huomaathan, että antamalla omistusoikeudet toiselle käyttäjälle, ei sinulla ole enää omistusoikeuksia. Ainoastaan omistusoikeudellinen henkilö voi poistaa kyselyn, ja lisätä tai poistaa kyselyn käyttöoikeuksia.