Käyttäjäroolit

Käyttäjillä voi olla organisaatiossa eri tasoisia käyttäjäoikeuksia. Voit hallinnoida käyttäjärooleja organisaation asetuksissa käyttäjät-välilehdellä

1. Paina yläoikealta nimeäsi ja paina kantasi/organisaatiosi nimeä aukeavasta valikosta.
  2. Mene seuraavaksi Käyttäjät-välilehdelle
  3. Muuta henkilön perässä näkyvää roolia tarvittaessa.

Lue lisää eri käyttäjärooleista alapuolelta.

Na_ytto_kuva_2019-5-10_kello_15.13.46

Omistaja

on organisaation päähallinnoija. Jokaisella organisaatiolla tulee olla vähintään yksi Omistaja. Omistaja voi hallinnoida käyttäjien rooleja sekä tarvittaessa antaa Omistaja-oikeudet toiselle organisaation käyttäjälle. Omistaja näkee ja pääsee muokkaamaan sekä poistamaan kaikkia kyselyitä, jotka on tehty kyseisen organisaation alla. Omistaja pystyy hallitsemaan tilin maksuja sekä päivittämään lisenssiä ja laskutustietoja.

Ylläpitäjä

pystyy kutsumaan ja poistamaan käyttäjiä. Ylläpitäjä näkee organisaation kaikki kyselyt eli kaikkien käyttäjien luomat kyselyt. Ylläpitäjä voi nähdä, muokata ja poistaa kyselyitä. Ylläpitäjä näkee lisenssin tietoja ja sopimuksen voimassaolon, mutta ei pysty muokkamaan lisenssiä tai laskutustietoja.

Jäsen

on peruskäyttäjä, jolla on peruskäyttöoikeudet. Jäsen voi olla yksittäinen käyttäjä tai osa organisaatiota. Jäsen näkee pääasiallisesti vain omat luodut kyselyt. Lisäksi hän voi nähdä ja muokata kyselyitä, joita toinen käyttäjä on jakanut hänen kanssaan. Jäsen ei voi kutsua muita käyttäjiä. Jäsen näkee yleiset tiedot lisenssin sisällöstä.