Kiitos-sivun tai lopputuloksen lisääminen kyselyyn

Kyselyn lopussa on luontevaa näyttää vastaajalle kiitos-sivu, jossa kiitetään annetuista vastauksista.

Kyselyn lopussa on luontevaa näyttää vastaajalle kiitos-sivu, jossa kiitetään annetuista vastauksista. Kiitos-sivulle voi myös lisätä ns. CTA ("call to action") - painikkeen, joka ohjaa halutulle nettisivulle (ominaisuus tarjolla Genius-lisenssistä ylöspäin).

Screenshot_2020-12-21_at_12.18.45

Kiitos-sivun tilalle voi valita pisteytetyn lopputuloksen. Lopputuloksia voi käyttää esimerkiksi testeissä tai tuotevalitsimissa. Tällöin vastaajalle halutaan näyttää tietty lopputulos tai lopputuloksia sen perusteella, kuinka hän on kysymyksiin vastannut. Pisteytä kysymykset jokaiselle lopputuloksella haluamallasi tavalla. Vastaajan vastatessa kysymyksiin Zeffi laskee osumatarkkuutta ja näyttää lopuksi vastaajalle osuvimman lopputuloksen tai tulokset.

Screenshot_2020-12-21_at_12.14.18

Lopputuloksen kuva

Lopputulokseen voi liittää kuvan raahamalla kuvan tietokoneen tiedostoista Raahaa kuva tähän -kohtaan tai klikkaamalla samasta kohdasta, jolloin ruudun vasemmalle puolelle tulee vaihtoehtoina etsiä kuvaa kuvapankista, ladata kuvan tietokoneelta tai etsiä kuvaa nettisivuilta Design Botin avulla. Ideaali lopputuloksen kuvan koko on 302x834px.

Lopputuloksen otsikko ja kuvaus

Lopputulokselle voi asettaa otsikon Syötä otsikko -kohtaan ja kuvauksen Syötä kuvausteksti -kohtaan.

Lopputuloksen yhdistäminen kysymyksiin ja vastauksiin

Kohdasta Pisteytä kysymykset, lopputuloskortin oikeasta yläkulmasta, pääsee yhdistämään lopputuloksen kyselyn kysymyksiin ja vastausvaihtoehtoihin. Osuvin lopputulos tai lopputulokset näytetään vastaajalle annettujen ehtojen perusteella.

Screenshot_2020-12-21_at_12.26.05