Kontaktien kopiointi ja liittäminen tiedostosta ja tiedoston tuominen

Kontakteja voi tuoda Zeffiin CSV-, XLS- ja TXT-tiedostona tai kopioimalla tiedot suoraan tiedostosta.

Kontakteja voi tuoda Zeffiin CSV-, XLS- ja TXT-tiedostona tai kopioimalla tiedot suoraan tiedostosta. Valitse joko Kopioi ja liitä tiedostosta tai Lataa tiedosto. Laita täppä kohtaan Olen ymmärtänyt ja lukenut tietosuojaliitteen ja siirry eteenpäin klikkaamalla Seuraava.

Screenshot_2020-12-21_at_15.51.24

Seuraavassa näkymässä voit valita erottimen (oletuksena sarkain). Erotin voi olla joko pilkku, sarkain, välilyönti, puolipiste tai jokin muu merkki.

Screenshot_2020-12-22_at_12.25.42

Seuraavaksi tuodaan taustatiedot sarakkeiksi Zeffiin. Voit tässä kohtaa vielä muokata sarakkeita tai jättää väliin. Klikkaa sitten Seuraava.

Screenshot_2020-12-22_at_12.30.30

Seuraavassa näkymässä voit joko luoda näistä kontakteista uuden kontaktilistan, lisätä heidän jollekin jo olemassa olevalle listalle tai jättää kokonaan lisäämättä listalle, jolloin heidät kuitenkin tuodaan Zeffiin uusina kontakteina. Mikäli sinulla on täppä kohdassa Tarkista päällekkäisyydet ja listasi sisältää kontakteja, joita olet jo aiemmin tuonut Zeffiin, näiden kontaktien taustatiedot korvautuvat mahdollisilla uusilla taustatiedoilla, jos listasi sellaisia heidän kohdallaan sisältää. Yhteystiedot (sähköpostiosoite tai puhelinnumero) pysyvät samana, ne eivät tule uudestaan Zeffiin uusina kontakteina.

Screenshot_2020-12-22_at_12.37.37