1. Help Center
  2. Toimita
  3. Sähköposti- ja tekstiviestikutsut

Kutsuviestin seuranta

Seuraa vastaajiesi aktiivisuutta vastaanottaja-näkymästä

Screenshot_2020-12-21_at_14.41.57

Tilastotiedot:

Vastaanottajat = Kuinka monelle kutsu on lähetetty

Toimitettu = Kuinka monelle kutsu on mennyt perille

Avattu = Vastaanottajat, jotka ovat avanneet sähköpostiviestin

Klikannut = Vastaanottajat, jotka ovat avanneet linkin

Aloittaneet = Vähintään yhden vastauksen antaneet vastaajat tai ovat klikanneet seuraava

Lopettaneet = Kaikkiin kysymyksiin vastanneet, jotka ovat klikanneet valmis

Kutsun tila:

Toimitettu = Toimitettu vastaanottajan sähköpostiin

Avannut = Kutsuviestin avannut

Klikannut = Kyselylinkki on avattu

Lopettanut = Kaikkiin kysymyksiin on vastattu

Pudonnut = Virheellinen sähköpostiosoite tai vastaanottajan sähköposti on täynnä. Vastaanottaja on myös voinut klikata unsubscribe-painiketta, jolloin hän ei halua vastaanottaa kutsuviestejä.

Palautunut = Vastaanottajan sähköpostipalvelin palautti viestin. Mahdollista on myös, että vastaanottajan sähköpostipalvelu estää viestin vastaanottamisen tulkitsemalla viestin roskapostiksi.