Kyselyn upottaminen nettisivuille

Kyselyn voi upottaa nettisivuilla iframe-upotuskoodilla. Klikkaa Toimita-välilehdellä kohtaa Lisää toimitusvaihtoehtoja.

Screenshot_2020-12-22_at_14.22.58

Valitse joko Uusi upotus tai Leijuva upotus ja lisää koodi nettisivuillesi. Tarvittaessa voit muokata esimerkiksi koodin korkeutta ja leveyttä. Responsiivisuutta ajatellen leveydeksi on hyvä laittaa 100% jolloin kysely skaalautuu aina koko leveyteen myös käytettävän laitteen leveyden mukaan.

Screenshot_2020-12-22_at_14.25.26