Lisenssin päivitys

Lisenssityyppiä voi vaihtaa klikkaamalla oikeaa yläkulmaa ja valitsemalla oman organisaation. Valitse Lisenssit ja laskutus ja sen jälkeen klikkaa kohtaa Muuta lisenssityyppiä.

Organisaation omistaja voi muuttaa lisenssityypin ja maksutavan sekä nähdä tarkemmat laskutustiedot.

Jos olet käyttänyt lisenssityyppisi vastaukset, lukittuvat uudet vastaukset. Voit vapauttaa vastaukset klikkaamalla Avaa vastausten lukitus ja päivittämällä lisenssityypin.