1. Help Center
  2. UKK
  3. Kysymyksiä liittyen ulkoasuun

Miten voin vaihtaa kyselyn taustakuvan?

Kyselyn taustakuva muutetaan Design-välilehdellä kohdasta Background.

Screen_Shot_2017-07-28_at_10.21.38

Klikkaa Click to add background -ruudusta ja uusi ikkuna avautuu. Valitse näkymän ylälaidasta, mistä haluat ladata kuvan.

Na_ytto_kuva_2018-6-4_kello_13.54.26

Search-ominaisuudella voit hakea ja valita kuvan Flickr-kuvapalvelusta. Kirjoita hakusana kohtaan Search for images ja valitse haluamasi kuva klikkaamalla kuvasta. Klikkaa sitten vasemmasta yläkulmasta nuolesta takaisin muihin Design-välilehden asetuksiin.

Upload-ominaisuudella voit ladata taustakuvan tietokoneeltasi klikkaamalla Upload.

Na_ytto_kuva_2018-6-4_kello_14.05.28

Voit ladata kuvan tietokoneeltasi joko klikkaamalla yllä olevan kuvan kaltaista laatikkoa tai raahaamalla kuvan tietokoneen tiedostoista laatikkoon. Klikkaa sitten vasemmasta yläkulmasta nuolesta takaisin muihin Design-välilehden asetuksiin.

Kuvan voi ladata myös URL-osoitteesta kohdasta Web lisäämällä kuvan URL-osoitteen kohtaan Import images from URL. Valitse sitten lataamasi kuva ja klikkaa vasemmasta yläkulmasta nuolesta takaisin muihin Design-välilehden asetuksiin.

Na_ytto_kuva_2018-6-4_kello_14.15.11

Taustakuvan lataamisen jälkeen voit muokata sitä Design-välilehdellä.

Screen_Shot_2017-07-28_at_10.59.05

Taustakuvan voi muokata asettumaan joko siten, että se peittää kuvalle varatun alueen, kuva asettuu sille varattuun alueeseen tai siten, että kuvaa levitetään sille varattuun alueeseen. Valitun taustakuvan voi poistaa klikkaamaalla roskakori-ikonia (Delete).

Taustakuvan värisävyä voi säätää kohdasta Tint ja sumentamista kohdasta Blur liuttamalla palloa janalla.