Mukautetun kaavion luominen

Zeffin Analysointi-puolella voi luoda myös mukautettuja kaavioita halutuista kysymyksistä. Mukautettu kaavio luodaan klikkaamalla minkä tahansa kysymyksen kohdalla kolmesta pisteestä ja sitten Merge chart with/Ristiintaulukoi.

Na_ytto_kuva_2018-5-3_kello_15.27.34-1

Valitse näkymän vasemmalla laidalla kysymykset, joista haluat muodostaa mukautetun kaavion. Halutessasi voit lisätä kysymysryhmiä tai kysymyksiä klikkaamalla Add data/Lisää tiedot. Jos haluat poistaa jo valitun kysymyksen tai kysymysryhmän, vie hiiri poistettavan kysymyksen tai kysymysryhmän kohdalle ja klikkaa roskakori-ikonista.

Na_ytto_kuva_2018-5-3_kello_15.29.24-1

Valittuasi halutut kysymykset tai kysymysryhmät mukautettuun kaavioon, voit muokata kaaviota klikkaamalla kolmesta pisteestä ja sitten Edit/Muokkaa. Kun mukautettu kaavio on haluamassasi muodossa ja pitää sisällään haluamasi kysymykset tai kysymysryhmät, klikkaa Save/Tallenna. Mukautettu kaavio tulee raportin alalaitaan. 

Mukautetun kaavion nimeä ja kaaviota voi muokata klikkaamalla kaavion kohdalla kolmesta pisteestä ja valitsemalla Edit/Muokkaa.