Organisaatioasetukset

Voit joko saada kutsun joltakin toiselta käyttäjältä liittyäksesi organisaatioon tai perustaa oman organisaation.

Screenshot_2019-01-22_at_14.53.12

Välilehdellä Organisaation profiili nimetään organisaatio ja muokataan tilin tietoja kohdassa Kentät. Näitä tietoja voi käyttää hyödyksi esimerkiksi kutsuviesteissä ja kyselyn sosiaalisen median jakoasetuksissa.

 

Käyttäjäroolit

Käyttäjillä voi olla organisaatiossa eri tasoisia käyttäjäoikeuksia.

Voit hallinnoida käyttäjärooleja organisaation asetuksissa käyttäjät-välilehdellä. Pääset tänne painamalla yläoikealta nimeäsi ja painamalla kantasi/yrityksesi nimeä aukeavasta valikosta. Mene seuraavaksi Käyttäjät-välilehdelle ja muuta henkilön perässä näkyvää roolia tarvittaessa. Eri rooleilla on erilaisia oikeuksia, joista voit lukea lisää alapuolelta.

 

Na_ytto_kuva_2019-5-10_kello_15.03.28

Omistaja

on organisaation päähallinnoija. Jokaisella organisaatiolla tulee olla vähintään yksi Omistaja. Omistaja voi hallinnoida käyttäjien rooleja sekä tarvittaessa antaa Omistaja-oikeudet toiselle organisaation käyttäjälle. Omistaja näkee ja pääsee muokkaamaan sekä poistamaan kaikkia kyselyitä, jotka on tehty kyseisen organisaation alla. Omistaja pystyy hallitsemaan tilin maksuja sekä päivittämään lisenssiä ja laskutustietoja.

Ylläpitäjä 

pystyy kutsumaan ja poistamaan käyttäjiä. Ylläpitäjä näkee organisaation kaikki kyselyt eli kaikkien käyttäjien luomat kyselyt. Ylläpitäjä voi nähdä, muokata ja poistaa kyselyitä. Ylläpitäjä näkee lisenssin tietoja ja sopimuksen voimassaolon, mutta ei pysty muokkamaan lisenssiä tai laskutustietoja.

Jäsen 

on peruskäyttäjä, jolla on peruskäyttöoikeudet. Jäsen voi olla yksittäinen käyttäjä tai osa organisaatiota. Jäsen näkee pääasiallisesti vain omat luodut kyselyt. Lisäksi hän voi nähdä ja muokata kyselyitä, joita toinen käyttäjä on jakanut hänen kanssaan. Jäsen ei voi kutsua muita käyttäjiä. Jäsen näkee yleiset tiedot lisenssin sisällöstä. 

Vinkki! Lue täältä, kuinka voit jakaa kyselyn muokkausoikeudet toisen käyttäjän kanssa.