Raportin tallennus

Muokatun raportin voi tallentaa Analysoi-osiossa. Tästä on paljon hyötyä, kun jaat raportteja tiedon tarvitsijoillenne. Voit laatia vaikka 100 raporttia eri toimipisteille tai henkilöille.

Tee ensin valinnat ja muutokset näkyvään raportti-näkymään. Tämän jälkeen voit tallentaa kyseisen näkymän erillisenä raporttina Tallenna-painikkeella. Voit nimetä raportin haluamallasi tavalla.

Screenshot_2020-12-23_at_12.00.22

Screenshot_2020-12-23_at_12.00.50

Luomasi raportit tallentuvat listaan Kaikki tulokset -raportin alapuolelle. Raporttilistaa pääset tarkastelemaan kun klikkaat Tallenna napin vieressä olevaa v-merkkiä. Jos haluat poistaa tai monistaa raportin, klikkaa sen oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä. Kun klikkaat taas Kaikki tulokset -raporttia (tätä ei pysty vahingossakaan poistamaan tai monistamaan eli tietosi ovat tallessa), pääset takaisin alkuperäiseen raporttinäkymään.

Screenshot_2020-12-23_at_12.14.11

Vinkki: Oletko luomassa monia eri raportteja, joista kaikista haluat esim. piilottaa tietyn kaavion tai kaavioita? Sinun ei tarvitse tehdä tätä joka kerta uudestaan kun ryhdyt luomaan uutta raporttia. Voit luoda yhden raporttipohjan, tallentaa sen ja ottaa siitä aina kopion, jonka päälle teet muokkaukset.