Raporttien lataaminen tiedostoiksi

Vastauksia voi ladata Zeffistä CVS- ja XLSX- (Excel), PPTX- (PowerPoint), DOCX- (Microsoft Office Word) ja PDF-muodossa klikkaamalla Lataa ja valitsemalla haluttu tiedostomuoto.

Lataa-painike löytyy oikeasta yläkulmasta, Asetuksien alla olevaa valikkoa klikkaamalla.

Screenshot_2020-12-23_at_10.37.03

Screenshot_2020-12-23_at_10.37.44

Valitse haluamasi tiedostomuoto. Luotuasi tiedoston, klikkaa Lataa ladataksesi tiedoston tietokoneellesi.

Eri tiedostomuodot vastausten lataamiseen

CSV-tiedosto sisältää muun muassa tiedon vastausten jakaantumisesta monivalintakysymyksen vaihtoehtojen välillä. CSV pitää sisällään myös vapaakenttä-kysymysten vastaukset. Tiedot on eroteltu pilkuin.

PPTX-tiedosto sisältää vapaapalautteet sekä kerääntyneet vastaukset kaaviokuvina.

DOCX-tiedosto sisältää vapaapalautteet sekä kerääntyneet vastaukset kaaviokuvina.

XLSX-tiedosto sisältää saman tiedon kuin CSV, mutta tiedot on jaettu kolumneihin.

PDF-tiedosto sisältää saman tiedon kuin DOCX-tiedosto, mutta tiedostomuoto on eri.

VINKKI: Jos haluat Excel-tiedostoon näkyviin ainoastaan rajatut vastaukset koko raakadatan sijaan, klikkaa Change ja sen jälkeen laita täppä kohtaan Lataa XLSX kaavioiden sisällöistä.

Screenshot_2020-12-23_at_10.37.57

Screenshot_2020-12-23_at_10.38.14