Sanapilven käyttäminen

Vapaapalaute-kysymysten vastauksista voit luoda sanapilven. Sanapilvi korostaa useiten mainittuja sanoja kyseisen kysymyksen vastauksessa. Sanapilveen valikoituneita sanoja voi käyttää vastausten suodattamiseen.

Luo sanapilvi vapaapalaute-kysymyksen kohdalla klikkaa kolmesta pisteestä ja valitse luettelosta Edit/Muokkaa.

Na_ytto_kuva_2018-8-27_kello_14.50.17-1

Valitse sitten Word Cloud/Sanapilvi otsikon Done/Valmis.

Na_ytto_kuva_2018-8-27_kello_14.50.28-1

Klikkaamalla sanasta, suodattuu raportointi-näkymästä pois kaikkien muiden vastaajien vastaajat lukuunottamatta heitä, jotka ovat tähän kyseiseen vapaapalaute-kysymykseen syöttänyt valitun sanan. Halutessasi voit käyttää yhtäaikaisesti myös muiden kysymysten suodattimia ja tallentaa raportin.