1. Help Center
  2. Toimita
  3. Sähköposti- ja tekstiviestikutsut

SMS

Voit kutsua vastaajia kyselyysi tekstiviestillä. Tekstiviestit ovat maksullinen lisäpalvelu, joka on käytettävissä Genius-lisenssistä lähtien.

Tekstiviestejä pitää ostaa erikseen, että tekstiviestikutsujen lähetys onnistuu. Voitte ostaa tekstiviestejä luottokortilla oman organisaation asetuksista Lisenssit & Laskutus tai laskulla olemalla meihin yhteydessä support@zef.fi. Tekstiviesti lähettäjän nimen muutos on myös mahdollista, halutessanne lisätietoa voitte olla yhteydessä edellä mainittuun osoitteeseen.